MX-academy

Ook dit jaar gaan we weer door met MX-academy. Vorig jaar werden we overstelpt met deelnemers, dit heeft ons er niet toe laten besluiten het deelnemers-aantal per dag te verhogen. We blijven bij maximaal 30 deelnemers, 15 per groep. Uiteraard worden de lessen weer verzorgt door Erik van Klinken. Inmiddels al aardig een begrip in het “opleidende” werk. Erik heeft een fantastische staat van dienst, is zeer betrokken bij alles wat met motorsport heeft te maken en is ook nog een aardige vent. Je kunt spreken van een goed contact en samenwerking.

Voor geïnteresseerde beginnende of gevorderde motorcrossers de mogelijkheid om onder begeleiding van zeer deskundige, ervaren en gecertificeerde trainer of trainers intensief les te krijgen op het circuit te Veendam. Alle facetten en disciplines komen aan bod, zoals hoe te springen, chicanes te rijden of te starten. Afhankelijk van de ervaring van de deelnemers zal een gevarieerd lesprogramma worden samengesteld.

Uitgangspunt is dat de deelnemer zelf in het bezit is van een crossmotor en kleding. Is dit niet het geval dan zijn daar mogelijkheden voor.

Je kunt voor een basisles eventueel een motor huren en kledingpakket huren, uitgangspunt is dat de huurder enige cross-ervaring heeft, bijvoorbeeld in het verleden en nu weer een dagje mee wil trainen.

De academy heeft een terugkerend karakter.

Aanmelding MX-academy


Om een beeld te krijgen van het programma kun je hier de PDF downloaden.


MX-academy

MX-academy

De lessen

We richten ons op 2 groepen, de 65 cc en 85 cc en beginners als 1e groep en 125cc jeugd en hoger + 85 cc wedstrijdrijders als 2e groep. Op een aantal vastgestelde data zal Erik lesgeven op het circuit van MC Veendam op zaterdag van 09.30 tot 14.00 uur. Steeds zal 1 groep actief zijn op het circuit, de andere groep heeft dan pauze. Indien er behoefte aan is, en dat zullen we polsen, kan er eventueel ook andere informatie worden verstrekt, te denken valt aan techniek, teammanagement, conditietraining e.d.

De kosten varieeren, afhankelijk van de dagindeling en aantal trainers. (je moet minimaal een basislicentie KNMV kunnen tonen)

MXperience Academy&Events heeft ook nog andere mogelijkheden, klik op de knop hieronder om deze te bekijken.

Geinteresseerd? Neem nu contact op!

Contact

 

MC Veendam

Jan Kokweg 8

9641 KT Veendam

 

+31 (0)598 614262

+31 (0)621867666

 

info@mcveendam.nl