MXperience academy 2-daagse 4 & 5 mei 2018

Wil jij ook graag tips en trics op motorcrossgebied en je hebt al enige circuitervaring dan ben je zeer welkom op deze 2 daagse training.

Zoals altijd het geval is, ligt de training in handen van Erik van Klinken, deze keer geassisteerd door Rini van Laar, ook gecertificeerd KNMV motorcrosstrainer. In het verleden werkten Rini en Erik ook samen tijdens de zeer bekende trainingsweken van MC veendam, waar MC Veendam na 20 jaar mee is gestropt, omdat het tijd werd voor iets nieuws. Daarnaast is Rini van Laar natuurlijk ook bekend als veringsspecialist onder de naam VanLaarSuspension. Ook hebben wij Jan Postema, 1 van de grondleggers van de MX-trainingen, verzocht om namens MXGP Academy de rijders te certificeren voor de MXGP academy, certificaat B. Mocht je nog niet in het bezit zijn van het A-certificaat dan kunnen de heren trainers daar uiteraard zorg voor dragen.

 

De kosten voor deze 2-daagse bedragen € 90,– per deelnemer, (45,– voor 1 dag)

Mocht je gebruik willen maken van de mogelijkheid om te overnachten van vrijdag op zaterdag, dan is dat mogelijk, MC Veendam vraagt een kleine vergoeding van €10,– per unit. 

 

Tijdens deze 2-daagse training komen een aantal zaken aan de orde, te weten:

  • Vooral veel rijden
  • Vering
  • Voeding, alleen op vrijdag, tevens certificering MXGP academy B, ook certificering voor A is mogelijk mocht je deze nog niet hebben.
  • Hoe werk ik aan mijn conditie
  • Behendigheid

 

Wil je 1 dag mee doen, dat kan dat natuurlijk ook, kruis op het aanmeldformulier aan wat je wens is.

 

Zodra je bent aangemeld ontvang je van ons meer info over de dagindeling e.d. Wel kunnen we melden dat aanmelding op vrijdag- en zaterdagmorgen tussen 09.00 en 09.30 uur is.