MXperience Academy 

 

Ook dit jaar gaan we weer door met MXperience. Vorig jaar werden we overstelpt met deelnemers, dit heeft ons er niet toe laten besluiten het deelnemers-aantal per dag te verhogen. We blijven bij maximaal 30 deelnemers, 15 per groep.

 

Uiteraard worden de lessen weer verzorgt door Erik van Klinken. Inmiddels al aardig een begrip in het “opleidende” werk. 

 

Erik heeft een fantastische staat van dienst, is zeer betrokken bij alles wat met motorsport heeft te maken en is ook nog een aardige vent. 

Je kunt spreken van een goed contact en samenwerking.

 

 

 We richten ons op 2 groepen, de 65 cc en 85 cc en beginners als 1e groep en 125cc jeugd en hoger + 85 cc wedstrijdrijders als 2e groep.

 

Op een aantal vastgestelde data zal Erik lesgeven op het circuit van MC Veendam op zaterdag van 09.30 tot 14.00 uur. Steeds zal 1 groep actief zijn op het circuit, de andere groep heeft dan pauze.  

 

 

Indien er behoefte aan is, en dat zullen we polsen, kan er eventueel ook andere informatie worden verstrekt, te denken valt aan techniek, teammanagement, conditietraining e.d.

 

MXperience Academy&Events heeft ook nog andere mogelijkheden, kijk eens op www.mxperience.nl.

 


 

De kosten varieeren, afhankelijk van de dagindeling en aantal trainers. (je moet minimaal een basislicentie KNMV kunnen tonen)

 


KALENDER 2019 ACADEMY

Programma voor 2019 is klaar

 

Wij publiceren eerst 2 data, te weten:

2 maart

30 maart

 

De rest volgt op een later tijdstip.