Trainingsweek 2014 (week 31), (update 2/1/2014)

om precies te zijn: zondag 27 juli t/m donderdag 31 juli 2014  

 

Spelregels:

Een deelnemer moet minimaal in het bezit zijn van een KNMV districtslicentie of MON trainingsbewijs. Beide zaken zijn te verkrijgen bij een KNMV of MON aangesloten vereniging, maar natuurlijk ook bij

MC Veendam. Vraagt u de licentie nu al aan bij een club bij u in de buurt, dan kunt u hiervan het gehele jaar gebruik maken.

 

U ontvangt een bevestiging retour zodra wij uw inschrijfformulier en betaling hebben ontvangen. Door ontvangst van de bevestiging is de inschrijving een feit.

 

Het inschrijfgeld bedraagt €325,– per deelnemer met een eventuele korting van €25,– voor elk volgend gezinslid op hetzelfde adres. Het inschrijfformulier en aanbetaling van € 100,– dient per ommegaande te worden ingezonden en te worden overgemaakt op rekening van MC Veendam, bankrekeningnummer, 572116756 onder vermelding van naam deelnemer. Zonder betaling van de aanbetaling ontvangt u geen bevestiging retour en is de inschrijving niet gedaan.

 

Dus : om kort te gaan, inschrijven is alleen mogelijk met een volledig ingevuld inschrijfformulier en vergezeld van een betaling van € 100,=. Terugbetaling van de aanbetaalde € 100,=  ( minus € 10,= administratiekosten) zal alleen geschieden indien een officieel bericht van een arts wordt overlegd waaruit blijkt dat de deelnemer niet kan deelnemen wegens een blessure.

 

Elektra: €30,– per aansluiting gedurende 5 dagen, extra dagen tegen meerprijs ad €5,– per dag, alleen op het rennerskwartier en niet inbegrepen bij het inschrijfgeld.