Informatie jeugdweekend op 7 en 8 juli a.s.

 

Overnachten:

Het is de bedoeling dat we naast het sporten van de jeugd er een gezellig weekend van maken. Er kan op het circuit van MC Veendam zowel van vrijdag op zaterdag als van zaterdag op zondag overnacht worden. MC Veendam brengt € 10,– per nacht in rekening.

Let op !! vrijdagavond vanaf 18.00 uur. We hebben te maken met vergunningen.

 

Bewaking:

Ook ’s avonds wordt het circuit en omgeving bewaakt. We willen nu alvast een waarschuwing geven, misdragingen worden niet getolereerd. De pakkans is groot en misdragingen hebben absoluut gevolgen.


Nachtbewaking:

’s Nachts doet de nachtbewaking regelmatig de ronde. Mocht u ’s nachts hulp nodig zijn in welke vorm dan ook, u kunt zich tot de bewaking wenden. Vaste standplaats : kantine MC Veendam.

 

Parkeerofficials:

U krijgt een plekje toegewezen door parkeerofficials, zij zijn duidelijk herkenbaar en proberen de beperkte ruimte zo goed mogelijk te benutten. Volg hun aanwijzingen op zonder discussie.

 

Rennerskwartier open:

Het rennerskwartier is vrijdag pas geopend vanaf 18.00 uur. Breng ons niet in de problemen door toch eerder op het rennerskwartier te gaan staan. We hebben te maken met vergunningen.

 

Brandblusser:

Een brandblusser is verplicht conform het reglement KNMV en MC Veendam, zie Brandblusser !!

 

Milieumatten:

Deze zijn verplicht en zal op worden gecontroleerd, wij hebben ze op voorraad in de kantine a €17,50 per stuk. Heb je geen milieumat, dan ben je verplicht er een te kopen.

 

Douches en toiletten:

De douches en vaste toiletten bevinden zich in de kantine van MC Veendam. Over het rennerskwartier verspreidt staan een aantal mobiele toilet-units. Houdt ook deze schoon en netjes zodat er ook gebruik van gemaakt kan blijven worden.  De douches en toiletten kunnen gratis gebruikt worden.

 

Warme bakker service:

We kunnen deze service weer aanbieden. De echte warme bakker bezoekt zaterdag- en zondagmorgen het circuit met vers brood, bolletjes, croissantjes e.d.  De warme bakker is er ’s morgens om 07.00 uur. We roepen het om.

 

Drinkwater:

Aan de ingangzijde van de kantine is een ruim aanrecht met diverse tappunten voor drinkwater, je kunt de afwas doen maar ook jerrycans vullen.

  

Vissen:

Voor de liefhebbers, aan de rand van het circuit ligt het A.G.Wildervanckkanaal. Je kan er prima een hengeltje uitgooien. Dus neem je vishengel en visakte mee.

 

 

 Op zaterdagavond hebben we een drive-in show in de kantine van MC Veendam, start 20.30 uur en 01.00 uur gaan de lichten en muziek uit.