het circuit

Circuit-informatie

MC Veendam heeft een technisch circuit met een harde ondergrond, vele springschansen, kombochten en uitdagend bochtenwerk na een tafelschans. De lengte van het circuit is ca. 1375 mtr. 

Onderhoud

MC Veendam beschikt over eigen materieel, zoals shovel, tractor, grasmaaiers, maaibalken e.d. Wekelijks wordt het circuit onderhouden met de shovel of schuifraam achter de tractor.

Sproeien

In de droge periode wordt ook voor de vrije trainingen gesproeid (indien mogelijk).

Les

MC Veendam kan eventueel een trainer voor je inschakelen, priveles is altijd mogelijk. Laat het ons weten. Wij brengen je in contact met 1 van de gediplomeerde trainers.

Vrijwilligers

Veel vrijwilligers zijn in de weer om het circuit optimaal te maken en te houden. Dit lukt natuurlijk niet altijd, help ze een handje op een vrije zaterdag of zondagmorgen. Voor een natje en een droogje wordt altijd gezorgd. Even bellen van tevoren natuurlijk.

Kantine

Op het circuit is een ruime kantine aanwezig met toiletten en douches. Van de toiletten en douches mag gratis gebruik worden gemaakt. In de kantine kunt u terecht voor diverse drankjes en snacks. Er wordt tijdens trainingen en wedstrijden een ruime sortering aangeboden.


 

 

 

 

 

 

 Bekijk hier de openingstijden van het circuit!

Contact

 

MC Veendam

Jan Kokweg 8

9641 KT Veendam

 

+31 (0)598 614262

+31 (0)621867666

 

info@mcveendam.nl